2011. április 9., szombat

Üzenet eLEMÉRTŐL





Napi postámat megnyitva kapom a hírt ebben a pillanatban: elkészült a gyorsjelentés az eLEMÉR által készített országos felmérésről. Kőrösné Dr. Mikis Márta, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet tudományos munkatársa örömmel ajánlja figyelmünkbe a küldeményt elolvasásra. Mivel iskolámban is megtörtént a februári mérés, sőt elkészítettünk egy informatikai stratégiát is, így felettébb érdekelt eLEMÉR meglátása az IKT iskolai alkalmazásával kapcsolatban. Annyi azonnal megállapítható, hogy lábunkat már az új útra helyeztük, ahonnan már visszafordulnunk nem igazán lehet. Hiszen benne vagyunk a modern technikai világ kellős közepében, aminek mindmegannyi hasznos voltát alkalmazhatjuk a tanítás során. Még jó, hogy eLEMÉR vigyázza lépteink, s a kellő időben, ha kell, kisegít.

 Álljon hát most itt üzenete, hogyan is nézünk ki a felmérés után országos szinten: http://ikt.ofi.hu/

2 megjegyzés:

  1. Kedves Irma!
    Most is egy helyen kutakodtunk:)
    Sajnos a mi iskolánk nem vett részt a felmérésben, de ennek ellenére kíváncsian olvastam az eredményeket. Nagyon sok múlik az iskola vezetésén, és az ott dolgozó pedagógusok hozzáállásán is. Szerintem minden kollégának el kell(ene) fogadni, hogy az IKT eszközök egyre fontosabb szerepet töltenek be az oktatásban.
    Munkádhoz sok sikert, kitartást kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Rita! Én is nagyon szeretek kutakodni ezekben a portálokban. Csak győzzük erővel, idővel azt a sok új információt elolvasni, ÉS! Ami a lényeg: valamiképpen alkalmazni! Neked is jó munkát kívánok ehhez: Irma

    VálaszTörlés