2012. január 28., szombat

START! Microsoft Partners in Learning IKT Akadémia

Blogom 2011. okt. 14-ikei bejegyzésében írtam arról a készülő eseménysorozatról, amely a mai napon veszi kezdetét Budapesten, az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban. Kétszáz magyar pedagógust érint a jószerencse, akik 6 hónapon keresztül  egy teljesen ingyenes, újszerű képzési rendszer részesei lehetnek. A  felkínált lehetőséget a  Tanárblog oldalán találtam meg, s jelentkezésemet rögvest meg is ejtettem.
Erős az elhatározásom, hogy a képzés tematikája szerint haladva rendszeresen leírjam tapasztalataimat szakmai blogomban. Igéretes kincset rejt magában a Microsoft Partners in Learning IKT Akadémia, amely szerint egyszerre tanártovábbképzés, szakmai közösség, módszertani gyűjtemény, valamint innovációs központ.  Tudom, nem kis vállalkozásba kezdtem, de megvan a reményem, hogy közös erőfeszítéseinknek bőséges jutalma lesz. 
A JÖVŐ ISKOLÁJÁT a jelenben valósíthatjuk meg. Iskolai hétköznapjaink gyakorlatába illesztve az IKT eszközöket, Örömpedagógiában részesíthetünk sok-sok kisgyermeket. 
Úgy, mint ahogyan a következő néhány másodperc is mutatja: 


4 megjegyzés:

  1. Igen, biztos voltam benne, hogy Rád mindannyian számíthatunk. Ha valami nem gömbölyű, ha elvész a lelkesedés, ha tövises bozóttá érik a billentyűzet, akkor irány az Örömpedagógia!
    Előre is köszönjük!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Hajni! Ezt olyan szépen fogalmaztad meg, hogy már csak ezért sem fogom cserben hagyni blogbejegyzéseimet! Köszönöm Neked!

      Törlés
  2. Kedves Irma! Gondoltam, hogy te részt veszel majd ebben! Sok sikert. Én azonban csak a cikkeket találtam meg a témáról, azt, hogy hol lehet jelentkezni, azt nem. Így lemaradtam! Nagyon sajnálom! :-(
    De majd olvasom a blogodat!
    Tar Marianna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mariann! Én is sajnálom, hogy nem sikerült a mostani képzésbe bejutni, de remélem, lesz folytatás...
      Addig pedig igyekszem tudósítani a történésekről.

      Törlés