2012. január 30., hétfő

Jól éreztem magamat,- avagy egy alternatív nyitókonferencia rövid beszámolója


A kép forrása: budapestdailyphoto.com


Igen! Ha summázni akarnám a PIL Akadémia jan 28-ikai nyitókonferenciáját, csupán ennyit mondanék. Ámde olyan esemény részese lehettem, amely megérdemli a kissé részletesebb történetmesélést. Íme:


Sietve igyekszem hozzátenni, kis képes krónikám közel sem fedi mindazt, ami még ezen a nem mindennapi konferencián történt . Voltak olyan percek, amikor olyan izgalmas pillanatokat éltem át, hogy a fényképezőgépemről teljesen megfelejtkeztem . Ilyen volt pl. az IKT rapidrandi eseménye is, ahol  csoportokban egymásnak mutattuk be a magunkkal hozott kedvenc IKT eszközeinket. Vagy pl. a délutáni oktatószoftveres workschop-ról sincs felvételem, mert akkor a fotomontázs készítés, és a Microsoft OneNote alkalmazásainak  rejtelmeiben voltam kissé elfelejtkezve. 
Úgy gondolom, most beszámolómnak végére kell, hogy érjek. Írni, de olvasni sincs több időnk napi tevékenységeink közepette. A jól ismert mondással fejezem be: "folytatása következik..." "Senki ne menjen messzire..."
A "Kétszázak" nevében köszönöm Mindazoknak, akik lehetővé tették számunkra a PIL Akadémián való részvételt! Abban a reményben vagyok, hogy ez az esemény csupán a kezdete annak  a közös építőmunkának, amelybe egyre több és több pedagógustársunk kapcsolódhat be. 

2 megjegyzés:

 1. Annyira irigy vagyok! Találkozunk a jövő heti Okt.-Inf. Konferencián!
  Üdvözlettel: Tar Marianna

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Marianna! Nem vigasz-tudom-de én is voltam már Hozzád hasonló helyzetben. Ismerem az érzést... De biztos, hogy fog adódni Számodra is hasonló lehetőség. A pénteki személyes találkozásunkat pedig már én is nagyon várom!:)

   Törlés