2011. január 4., kedd

Minden közhaszonra adatik...





A címben megfogalmazott nemes gondolat jegyében osztom meg blogomban azt a cikket, ami a MODERN ISKOLA oktatás-módszertani magazin 2010/6. számában jelent meg:

6 megjegyzés:

  1. Kedves Irma!
    Gratulálok a munkádhoz, bár sokan lennének, akik így gondolkodnak:)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Irma! Boldogan olvastam el a cikket, szívből gratulálok, és nagyon sok erőt (bár ebből alaposan fel vagy vértezve :) ) kívánok a munkádhoz. Azért egy webkettes megoldást javasolnék feltétlenül: tedd fel a cikkedet valamelyik dokumentum megosztóra, például a scribd-re!)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm soraitokat!
    Marika megfogadom tanácsodat!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok:) Különösen a cikk utolsó mondatai fogtak meg. Szeretem, amikor az számítógép megmarad eszköznek, s lényegnek az "együttmunkálkodás", a tevékenység öröme.
    Milyen jó, hogy a multimédia még mindig hathat az újdonság erejével:)

    VálaszTörlés
  5. Én is gratulálok a cikkhez! Igazi varázsló vagy, hogy a rengeteg készülést igénylő személyre szabott fejlesztést ennyire játékosan és spontán meg tudod valósítani ezekkel a gyerekekkel, mindezt úgy, hogy a tanulási folyamat minden szereplője élvezettel vesz részt benne, ahogy ez a fotókon is jól látszik. :)

    VálaszTörlés
  6. Kedves Évi és Nóri!
    Nektek is köszönöm azt, hogy osztoztok örömömben!
    Valóban az vezérel mindennapjaimban, hogy valamiféle "fénysugarat" lopjak a rám bízott gyermekek szívébe. Ehhez pedig tényleg csupán egy eszköz a számítógép.

    VálaszTörlés