2011. január 19., szerda

Út a jövő iskolája felé... - III. Oktatás - Informatikai Konferencia 2011.http://videotorium.hu/hu/channels/462/iii-oktatas-informatikai-konferencia

Netgeneráció, eLEMÉR, jó gyakorlatok tanulói laptopokkal, konnektivizmus, IKT a gyógypedagógiában, AR technológia az oktatásban, tanulási környezetek...

Az IKT szerepét és lehetőségeit, új technikák, módszerek és módszertanok rendkívül széles skáláját vonultatta fel az ELTÉ-n megrendezett kétnapos esemény.
Aki szeretne megmártózni az oktatási IKT fő áramlataiban, annak szíves szeretettel nyújtom át a konferencia Videotóriumban megjelent előadásait. Az oldal a kép alatti linkre kattintva érhető el. 

Egy kép a konferencián készült fotók közülA  Gyermekinformatika nevet viselő szekció tagjai az informatika-Számítástechnika Tanárok Egyesülete (ISZE) nevében képviseltették magukat. Középen látható Kőrösné dr. Mikis Márta, az ISZE elnöke, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet tudományos munkatársa, balról: dr. Ujhelyi Jánosné, Szeverényi Irma,  Lakosné, Makár Erika, jobbról: Schlotter Judit, Pányiné, Segesdi Nóra.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése