2012. május 7., hétfő

Informatika - Szakmaiság - Eredményesség pályázat - 2012.

Szeretek örömről beszámolni, hiszen oly sokszor vagyunk elcsigázottak, lehangoltak hétköznapjainkban. S az öröm olyan pozitív élményt ad, amely megsokszorozza energiánkat, további kitartó munkára serkent. Ennek igazságát érezzük  nem csupán kis diákjaink esetében, hanem önmagunkat illetően is. Talán nem vitatható, hogy nincs könnyű helyzetben ma az a pedagógus, aki lépést akar tartani a fejlődéssel, aki innovatív módszerekkel kívánja kelléktárát megújítani. Sokszor vívódtam én is egymagamban, jó-e az, amit tevékenységeim során a gyógypedagógiai gyakorlatomban megvalósítani szeretnék. Bár mindig biztattak kis diákjaim örömteli visszajelzései, de - őszintén szólva - vágytam olyan szakmai elismerésre, amely komoly szakemberek véleménye alapján fogalmazódik meg. Ez történt meg az Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete által meghirdetett pályázat révén. IKT-s jó gyakorlatom bemutatásával az alsó tagozatos kategóriában III. helyezést értem el, aminek rendkívül örültem.
Április 28-án történt meg az ünnepélyes díjátadás, amelyről így olvashatunk a Modern Iskola oldalán:
Megtisztelő jó érzés kézhez kapni egy olyan elismerést, ami megerősíthet bennünket abban, hogy ha göröngyös is néha utunk, sok akadállyal teli , de érdemes rajta továbbhaladni. Különös húzóerő pedig az az egyre bővülő közösség, amelyben az ember azt tapasztalja, hogy nincs egyedül. Vannak társak, akiktől tanulni lehet, akik tudásukat örömmel, önzetlenül osztják meg. S ma már az internetnek köszönhetően szélsebesen juthat el az új tudás mindenkihez. Így az ISZE nyertes pályázatainak anyagai is megtalálhatók, letölthetők minden érdeklődőnek.Végül következzen néhány pillanat a díjátadó ünnepségről:
10 megjegyzés:

 1. Gratulálok az ISZE Pályázaton az IKT-s Jó Gyakorlatod bemutatásával elért szép eredményért.

  Csak így tovább az Örömpedagógia Jó Gyakorlatának Szép de Rögös Útján .

  Sic itur ad astra !

  Szeretetteljes üdvözlettel,FLB

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok! Még sok ehhez hasonlót kívánok! :-)

  VálaszTörlés
 3. De jó! Nagyon örülök a sikerednek!

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm, hogy örültök örömömnek!:)

  VálaszTörlés
 5. Kedves Irma, a nagy vizsgahajszában most jutottam el hozzád, pedig a readerem már egy hete jelezte az írásodat. Nagyszerű! Gratulálok! Tünde

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm Neked is Tündi!:)

  VálaszTörlés
 7. Kedves Irma! Nagyon, nagyon örülök! :),:),:) Fontos az elismerés, de tudjad, hogy amit Te csinálsz, annak örökre ott az értéke a gyerekeidben!!!! Szeretettel: Marika (Prompt)

  VálaszTörlés
 8. Kedves Marika! Köszönöm szavaidat...
  S hogy kelléktáramban a legmodernebb eszközök is fellelhetők, azt külön Neked köszönöm.
  Szeretettel: Irma

  VálaszTörlés