2018. szeptember 29., szombat

Minecraft sztori az Anyahajó Stúdióban Abacusan ArTeC robotok alkalmazásával 3. - Amikor Barni engem okosít...



Egyre gyakrabban hallhatunk arról, hogy diákok segítik átadni a digitalizációval megérkező új tudást társaiknak, sőt, mi több, pedagógusaiknak. Most egy olyan 19 perces videókrónikát adok át Kedves Olvasóimnak, ahol én ülök az iskolapadban, Barni kis tanítványom pedig okosít engem értelmes, szép szavakkal. Meggyőződésem, hogy Barni előadói készsége olyan kincse, amelyet szépen kamatoztathat majd a jövőben. Természetesen ehhez egy olyan szabad pályára lesz szüksége, ahol majd gyakorolhatja is mindezt. Reménységem, hogy kaphat majd ilyen irányú támogatást, segítséget. 
Számos hozadéka van egy nagyszabású projektnek. A napok, hetek múlásával egyre világosabbá válik, hogy az ismeretek elsajátításán felül komplex személyiségfejlesztést eredményez a közös munka, azaz a közös játék annak minden komolyságával, vidámságával együttesen. 
Nem is szaporítom szavamat tovább, hiszen, ha valaki rászánja idejét a következő néhány perc megnézésére, sokkal többet érzékelhet ennek valóságtartalmából, mintha hosszasan írnék tapasztalataimról.

Csodálkozzunk hát közösen bele, mit is rejthet egy "úgynevezett" SNI-s kisgyermek, ha magunkat odaadva hagyjuk, hogy kibontakozzon tehetsége!

Íme:



Haladunk hát utunkon tovább, remélve, hogy szép részeredményekkel büszkélkedhet Anyahajó Stúdiós Csapatunk az Európai Kódolás Hetéhez érve.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése