2015. február 20., péntek

A ClassBox pontgyűjtő játék ünnepélyes nyereményátadása 2015-ben


Az elmúlt esztendő novemberében bontottunk vitorlát, és vettük az irányt Anyahajónkkal és Bloghajóinkkal a ClassBox internetes, iskolai közössége felé. Hírt is adtam blogomban erről EZEN A HELYEN. Egy 90 napos Pontgyűjtő játékba csöppentem kis Csapatommal, amit derekasan teljesítettünk is az elmúlt hetek alatt. Már csupán három nap van hátra a hosszú projektből. Sok-sok fénykép és videó felvétel őrzi vidám s olykor igen koncentrált figyelemmel telt pillanatainkat. A számos állóképből kiválogattam néhányat, és készítettem belőlük ízelítőül egy rövidke, zenés bemutatót:


A játék izgalmát a felkínált ajándékok fokozták a gyerekek között. Az első sorsolás máris meglepetést hozott számunkra, hiszen az országos versenyben résztvevők közül ketten is a mi csapatunkból nyertek. Mondanom sem kell, nagy volt az öröm. A játék kezdetén ígéretet tettem a csapatnak, hogy ha lesznek nyertesek, közösen ünnepeljük meg őket, és mindenki számára hozok majd frissen sült, meleg pogácsát. 
Nagy meglepetésemre, a Classbox vezetői, Giba Zsolt és Kovács István felajánlották, hogy személyesen szeretnék átadni a nyertes gyermekeknek a ClassBox logóval ellátott pólókat. 
Elérkezett tehát a nagy nap a Heltai Gáspár Általános Iskolában. December 16-án benépesedett a kis fejlesztőszoba . Az iskola Igazgató asszonya, Földesné Fábián Csilla, helyettese Czető Mónika, valamint az egyik nyertes kisfiú, Bence osztályfőnöke, Simon Zsuzsi is megtisztelt bennünket erre a meghitt, s egyben vidám, néhány percre. 
Készítettem felvételt is az ünnepségről, ami persze nem mestermű, hiszen egyszerre többfelé is kellett figyelnem. Ám arra talán alkalmas, hogy átadjam hangulatát ennek a napnak.


Volt már azóta ismét sorsolás, s nagy örömünkre, most is van nyertesünk Gergő és Robi személyében. Ők már a póló mellé ClassBoxos bögrét is nyertek. S hogy lesz-e még meglepetés a végső sorsolás alkalmával? Ez még most titok számunkra. 
Összegzésképpen annyit mondhatok el, hogy hálás vagyok a Classbox kitalálóinak, fejlesztőinek a hosszú-hosszú játék elkészítéséhez, hiszen ezek a kisdiákok játékba ágyazottan kapták meg ez alatt a 90 nap alatt azt a részképesség fejlesztést, ami elősegítheti náluk a szem-kéz koordinációt, a koncentrálóképességet, a vizuális észlelést. S  nem beszélve arról az élményről, amit a játék során kaphattak, amely előbbre vitte egyszersmind szociális tanulásukat.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése