2018. február 20., kedd

Építsük meg Magyarországot! - Kisszékely kulturális és természeti értékei a Minecraftban 10.- Vadkerti-tó mederásás TNT-vel



Előző blogbejegyzésemben írtam Matyiról, aki céltudatosan vállalta a Kisszékelyi Vadászház és a mellette lévő Vadkerti-tó elkészítését.  Szeretett volna egyedül tevékenykedni építési területén, ám mégis úgy adódott, hogy Barni is mellészegődött menet közben. Matyi biztosan megküzdött volna az akadályokkal, de Barni olyan ötleteket adott számára, amelyek segítségével gyorsabbá vált az alkotás. Nevezetesen működésbe léptették a Minecraft TNT robbanószerkezetét, s így ketten együtt csakhamar létrehozták a Vadkerti tó medrét. Egyébként ez a funkció az egész projekttevékenység alatt Barni hatáskörében van, hiszen egy ilyen nagy közös építkezés során nagyon veszélyes is tud lenni, ha a szerkezet avatatlan kézbe kerül. Akár véletlen folytán, de sajnos szánt szándékkal is komoly károkat tud okozni. Matyikánk azonban Barnus vezényletével igen hasznosan tudta alkalmazni azt az eszközt a mederásás alatt.

Koncentrált munkájukból szíves szeretettel nyújtok át néhány percet workshop-videókrónikám következő epzódjaként Kedves Olvasóim számára:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése