2018. március 18., vasárnap

Építsük meg Magyarországot! - Kisszékely kulturális és természeti értékei a Minecraftban 25. - Félidőtájt a nagy projektben



A most következő felvétel tanúsága szerint nem csüggednek a fiúk a több hete tartó projekt ellenére sem. Sőt! Motiváltságuk, lelkesedésük szavaikból tetten érhető.
Tudjuk, egy csapatmunkában mindig vannak húzóerők, akikre támaszkodnunk lehet, és vannak, akiknek munkájában segítenük kell. Kisszékelyi nagy projektünkben Barni, mint projektvezetőnk egyértelműen a motorja az építésnek. De szépen felsorakozik mellé Roli és Kristóf is. Balázs, aki az elmúlt években szinte munkatársként szerepelt projektjeinkben, kicsit később kapcsolódott be az építésbe. Ennek oka, hogy ballagó diákként a felvételi procedúrákkal volt elfoglalva. Most azonban, teljes bedobással vártára állt, és a mostanság kissé betegeskedő Barnikánk mellé szegődött projektvezető helyettesként. Nem csupán részmunkákat végez a terepen, hanem felelőségteljesen osztja be időnket, tennivalóinkat, hogy elérjük kitűzött célunkat. Ehhez elengedhetetlen, hogy folyamatosan értékeljük teljesítményünket, értékeljük egymás munkáját,- azaz az elismerések mellett jelezzük a hiányt. Ebből a stratégiából kapunk némi ízelítőt workshop-videókrónikám 25. epizódjában. Ahogyan majd láthatjuk, Balázskám nem hazudtolta meg ebben a projektben sem önmagát. Humora, huncutsága magával ragadó, el nem feledhető. Bár néha próbálja a határokat feszegetni, de azért sikeresen tudom őt a tisztelet medrébe visszaterelni. Néhány hetünk van már csak a búcsúig, és úgy érzem, Kisszékely építése méltóképpen fogja közös útunkat megkoronázni.

Lépj hát be Kedves Vendég Anyahajó Stúdiónba, és légy részese hét perces Workshopunknak!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése