2018. március 6., kedd

Építsük meg Magyarországot! - Kisszékely kulturális és természeti értékei a Minecraftban 16.- Szabadság utca és a Sasfészek Vendégház



Workshop - videókrónikám jelen része egy másfél órás foglalkozás 10 perces,  zanzásított változata.
Olyan történéseket örökít meg a felvétel, amelyekre azt szoktuk mondani, hogy a bolygók szerencsés összeállásának köszönhetően jöttek létre. A filmben szereplő három fiúcskát ugyanis különleges személyiségjegyekkel áldották meg az Égiek.  Határtalan tettvágy feszül bennük, s szélsebesen szárnyal képzeletük.  Az ilyen erős és a megszokottól olykor merőben eltérő jellemvonásokkal bíró emberkékből nem könnyű csapatot építeni. A csiszolódások során  bizony voltak villongások az elmúlt hetekben , akaratok feszültek egymásnak  az építés során. Ilyen esetekben szépen leállítom a videófelvételt, s várok addig, míglen békét kötve  valamiféle konszenzusra nem jutnak az "ellenfelek". Ezt csupán azért írtam le, hogy tudassam Kedves Olvasóimmal, hogy  a most következő kis összefoglaló sem olyan magától értetődő módon született meg. Nagy tanulási folyamatban vagyunk mi mindannyian  kisszékelyi projektünk kapcsán! De úgy gondolom, lesz hozadéka erőfeszítéseinknek. Indulatokat kell kezelni, megtanulni egymás munkáját becsülni, s a másik megszólása helyett gondjából kisegíteni.
Ahhoz, hogy gördülékenyen folyjon a Szabadság utca építése Adrián és Ábris keze által, s közben Viktorkám "YouTuber-es" ambícióit is tudjam hátulról navigálni a Sasfészek Vendégház építése közben , úgyszólván  katonásan a "vártára kellett állni". Nem részletezem tovább a dolgokat. Remélem, többet mond helyettem e rövid kis videókrónika:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése